Kohti muutosta - Arvo- ja hyväksyntäpohjainen lähestymistapa liikunnan ja terveyden edistämisessä

Hyvä ammattilainen! Suosittu KOHTI MUUTOSTA - Arvo- ja hyväksyntäpohjainen lähestymistapa liikunnan ja terveyden edistämisessä -kirja on nyt vapaasti ladattavissa alla olevan linkin kautta. Toivottavasti kirjasta on iloa ja käytännön apua työssäsi. Tämä on yksi osoitus meidän kirjoittajien arvojen mukaisesta teosta. Voit halutessasi laittaa hyvän kiertämään ja antaa sopivan summan kirjan käytöstä lahjoituksena haluamaasi kohteeseen. Lataa kirja tästä:

Anu Kangasniemi ja Kati Kauravaara
KOHTI MUUTOSTA - Arvo- ja hyväksyntäpohjainen lähestymistapa liikunnan ja terveyden edistämisessä (ovh 35,00 €). Liikunta- ja hyvinvointiakatemia oy
Ilmestynyt 27.1.2016. Kirjan 2. painos on loppunut.


Kohti muutosta - Arvo- ja hyväksymispohjainen lähestymistapa liikunnan ja terveyden edistämisessä -kirja esittelee elintapojen muuttamisen tukemiseen uudenlaisen lähestymistavan, jota kutsumme arvo- ja hyväksyntäpohjaiseksi lähestymistavaksi. Kirja lisää ymmärrystä terveyskäyttäytymisen muutokseen vaikuttavista psykologisista tekijöistä, jotka usein ratkaisevat, miten hyvin muutosprosessissa onnistutaan. Kirja tarjoaa konkreettisia ja käytännönläheisiä työkaluja, joiden avulla tukea asiakkaan motivaatiota käyttäytymisen muutokseen ja käsitellä muutokseen liittyviä esteitä sekä epämiellyttäviä tunteita ja ajatuksia. Kirjan menetelmät ja työkalut pohjautuvat hyväksymis- ja omistautumisterapian periaatteisiin, ja niitä on kehitetty pitkäjänteisen tutkimusnäytön ja käytännön kokemusten pohjalta.

Kirja on tarkoitettu erityisesti liikunta-alan, terveyden- ja sosiaalihuollon sekä työterveyshuollon ammattilaisille, joiden keskeinen työn sisältö liittyy liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseen ja tukemiseen. Kirjan periaatteet ja arvo- ja hyväksyntäpohjainen lähestymistapa soveltuvat käytännön asiakastyötä tekevien ammattilaisten lisäksi asiantuntijatehtävissä työskenteleville. Kirja on kirjoitettu erityisesti elintapamuutosten, kuten liikkumisen lisäämisen ja painonhallinnan näkökulmista, mutta samoja periaatteita voi soveltaa joustavasti myös muissa asiakkaan terveyskäyttäytymiseen liittyvissä pulmissa, sairauksien hoidossa ja kuntoutuksessa sekä itsehoidon ohjaamisessa.