Avoin koulutuskalenteri

Uutta syksyllä 2019! Syventävä työnohjauksellinen koulutuspäivä ammattilaisille elintapaohjaukseen/liikuntaneuvontaan. Soveltuu niille ammattilaisille, jotka ovat aiemmin perehtyneet arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan ja jotka käyttävät HOT-pohjaista ohjausta omassa työssään. Maanantaina 7.10.2019 kl 10-15.30, paikkakunta Jyväskylä. Hinta 120 € (sis. alv). Ryhmän maksimikoko 10 henkilöä.

Muutosohjaaja-koulutus keväällä 2020 (4 pvä). Paikkakunta Jyväskylä. Hinta 630 € (sis. alv). Ryhmän maksimikoko 20 henkilöä.

I lähijakso (2 pvä) 7.1. ja 8.1.2020

II lähijakso (1 pvä) 10.2.2020

III lähijakso (1 pvä) 9.3.2020

Lisätietoja ja ilmoittautumiset anu.kangasniemi@liikuntajahyvinvointi.fi

Koulutuksen peruuttaminen

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koulutusilmoittautumisessa osallistujalle varataan koulutuspaikka ilman erillistä vahvistusta. Kun koulutukseen on ilmoittauduttu, ei koulutusta voi enää peruuttaa kuluitta. Koulutusperuutukset tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen anu.kangasniemi@liikuntajahyvinvointi.fi

Peruutuskulut

Yli kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluina 100 euroa. Alle kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö ei saavu koulutukseen eikä ole tehnyt kirjallista peruutusta ennen koulutuksen alkua tai hän keskeyttää koulutuksen, peritään häneltä koko koulutuksen hinta. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen. Mikäli ilmoittautunut on estynyt osallistumasta koulutukseen oman sairastumisen takia lääkärintodistuksella, voi osallistuja siirtää ilmoittautumisen veloituksetta seuraavaan koulutuskertaan.

Koulutuksen peruuntuminen

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan Liikunta- ja hyvinvointiakatemian puolesta, osallistujalle tarjotaan mahdollisuutta siirtää osallistumisensa seuraaviin koulutuksiin, tai vaihtoehtoisesti Liikunta- ja hyvinvointiakatemia palauttaa osallistujan
maksaman koulutusmaksun.